Salut! Sunt Radu Breniuc

Nascut in 1985, sunt inginer pe hartie, fotograf in viata de zi cu zi. Un om simplu, ma pasioneaza tot ceea ce inseamna natura, miscare, muzica.

Prima drumetie a fost revelatoare pentru mine, ochii mi-au fost furati de inaltimile din jur, iar mintea facea planuri cum sa ajung sa petrec mai mult timp in tovaratia muntilor. Am dat de o lume noua,  unde oamenii erau mai calzi, aerul mai curat, natura mai vibranta.

La scurt timp mi-am cumparat primul aparat foto, hotarât sa nu uit prea usor pe unde si cu cine am drumetit. De atunci am tot evoluat in materie de aparatura si mi-am extins aria de lucru. Pe langa peisaje; mi-a placut sa surprind si trairile oamenilor care ma insoteau.

Soarta a facut in asa fel incât sa fiu chemat ca ajutor de fotograf la un eveniment, urmând ca dupa aceea, prin rabdare si munca asidua, sa-mi creez un portofoliu personal.

Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte, si de aceea, de cele mai multe ori, modul in care ne sunt prezentate lucrurile valoreaza mult din prima impresie. telul meu principal este de a aduna informatii si de a le da un sens, de a le aseza intr-o poveste, facandu-le atractive, placute, pentru ca peste ani sa devina… amintiri frumoase si puternice.

Facebook 

“Fotografia e o reacție imediată care conturează meditația. “
Henri Cartier-Bresson 

“Când cuvintele devin neclare, ar trebui să mă concentrez pe fotografie. Când imaginile sunt neadecvate, ar trebui să mă mulțumesc cu liniștea.  “
Ansel Adams

“Fotografiile poartă întotdeauna amprenta fotografului care le realizează. Dacă vrei să cunoști sufletul unui fotograf, privește-i fotografiile.“
 Cristian Balate


Iti multumesc pentru ca vezi lumea prin ochii mei – Sper ca te vei delecta cu munca pe care o fac. Ai ceva pentru mine? Ia legatura.